Detoxionis – Beoordelingen, de prijs, hoe het werkt, beoordelingen, de ervaring, de samenstelling, dosering, bijwerkingen, waar te kopen

Detoxionis – Beoordelingen, de prijs, hoe het werkt, beoordelingen, de ervaring, de samenstelling, dosering, bijwerkingen, waar te kopen
4.1 (82.1%) 162 votes

Het Reinigen Van Het Lichaam Wanneer De Seizoenen Veranderen

Detoxionis beoordelingen, actie, prijs, waar te kopen

Detoxionis beoordelingen

Detoxionis apotheek

Detoxionis hoe het werkt

Eens en voor altijd te ontdoen van parasieten, terwijl reiniging en versteviging van uw lichaam. Het reinigen van het lichaam, over het algemeen veilig, maar dat kan soms leiden tot korte-termijn problemen. Echter, probeer niet om het reinigen van de lever, wanneer u gezondheidsklachten of aandoeningen die kunnen verergeren tijdens het reinigingsproces en vergeet niet dat het vasten is niet een gezonde optie voor iedereen. Blijf uit de buurt van de behandeling als u hartproblemen, maag-problemen, lage bloedsuiker of diabetes. Altijd vóór het begin van het proces van het reinigen van de lever goed vooraf een arts te raadplegen.

De reiniging van het lichaam van deze methode is tijdrovend en de effecten soms moet je wachten, zelfs voor een paar maanden. Beter om te kopen een kant en klaar mix van kruiden. Als u meng de kruiden om ervoor te zorgen dat het gras waar we gekozen hebben voor de actie sluit niet uit elkaar.

Reiniging van de lever geeft opmerkelijke resultaten, maar je moet ook het reinigen van de nieren. Omdat de nieren reinigen zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit de lever tijdens het reinigen niet de schuld van hen. Je moet ze schoon na 2 behandelingen reinigen van de lever, en later, na een complete reiniging. Of na elke procedure, het reinigen van de lever om te drinken voor 3 dagen kruiden voor de nieren.

Het reinigen van het lichaam van nicotine kan wees de eerste en tegelijk de laatste poging tot het verstoren van deze schadelijke gewoonte. Deze methode bestaat in de integratie in het lichaam van giftige stoffen, in het bijzonder, de overblijfselen van de verslavende nicotine. De tijd van zuivering van een organisme hangt af van het aantal verbrande sigaretten en de duur van de periode wanneer je in de relatie. Bovendien, de effecten zijn afhankelijk van uw immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Van tijd tot tijd, kunnen we eten van een Appel (verse, gebakken of gekookt in een compote), moeten we echter niet, er zijn andere vruchten te wijten aan het hoge gehalte aan suiker. Een ander belangrijk element is verse groene groenten en bladeren – peterselie, dille, groene uien en spruiten dat we kunnen groeien in het huis.

Ik heb altijd problemen gehad met het verteren van zware maaltijden. Tijdens familiefeesten, ik moest mezelf ontken de maaltijden die ze aten alles op. Valt uit alle gebakken en zware maaltijden. Gelukkig ontmoette ik Hepa Vitale en het probleem is verdwenen. Drink kruiden elke dag en het is veilig om van tijd tot tijd moeilijker veroorloven voedsel.

Ontgifting is zeer ważn± actie¶ci± in de behandeling van alle ziekten, en vooral in de tumor ziekten. U moet±æ m±dre en gezonde beslissingen te nemen. De meeste¶æ werk voor±pimy voor een behandeling ligt in de handen van de patiënt. het kennen van je lichaam zal helpen in de strijd tegen de ziekte.

Detoxionis waar te kopen

De olie heeft een sterke antiparasitaire werking heeft (net als gedroogde oregano). 2-3 druppels olie toevoegen aan een groot glas water met wyciśniętym vers citroensap. Drink dit mengsel drie keer per dag. Oregano-olie kan vervangen boter goździkowym, die heeft een vergelijkbaar effect.

Detoxionis comments

Het menselijk lichaam heeft een bepaalde capaciteit te neutraliseren deze stoffen, echter, vanwege het grote aantal van giftige stoffen vereist momenteel bewust gebruikt steun, dat is eigenlijk het reinigen van de darm. Ontgifting en darm reiniging noodzakelijk is, zonder dat deze procedures, giftige stoffen zich ophopen en zich ophopen in de interne organen, waardoor hun functie en door verzwakking van het lichaam afweermechanismen.

Mensen met chronische aandoeningen, niet verdrijven zelfs een paar honderd stenen! Het is daarom van belang om te herhalen de loop van de behandeling voor het verwijderen van alle van de edelstenen. Tussen de cursussen dient minimaal 2 weken pauze. Reiniging wordt aanbevolen preventief eenmaal per jaar in het voorjaar.

Deze verschijnselen zijn het beste te zien in kinderen na, die een paar uur duurde sessie van een televisie, wat resulteert in een toename in de concentratie van cholesterol tot 300%! Overmatige synthese van cholesterol veroorzaakt nadelige veranderingen in de samenstelling van de gal, het faciliteren van de vorming van stenen in de blaas.


Vergeet niet dat onjuiste stijl van leven, die ontbreekt waardevolle eten en tijd om te rusten, meerdere dagen van reiniging dieet niet zal leiden tot verbetering op lange termijn van onze gezondheid. Gezonde voeding, rust, beweging en de blootstelling aan de buitenlucht moet zorgen voor een optimale reiniging van het lichaam van giftige stoffen, echter niet altijd voorkomen.

De parasieten zich herhaaldelijk ze zijn niet zo gevaarlijk als hun uitwerpselen. Een aantal van hen afscheiden van een neurotoxine die breken de stroom van impulsen langs de zenuwvezels, met alle gevolgen van dien. Sommige van deze toxines kunnen leiden tot veranderingen van de persoonlijkheid, bijvoorbeeld, verhoogde niveaus van agressie, nervositeit, lusteloosheid, etc. Andere depressief is. Dan is de patiënt zonder succes behandeld door een psychiater, maar net genoeg om het verwijderen van parasieten.

Drinken van vers bereide groente sappen en helpt in odtruciu van het lichaam, en, in het bijzonder in de uitvoering van de lever. Sappen zijn best gedronken in de ochtend, voor het eten geen voedsel, want dan ga je zuigen en van de stof die daarin is opgenomen de beste resultaten.

Drink water met citroen om je dag te beginnen met water met citroen is een heel goed idee. Citroen water neutraliseert gifstoffen opgeslagen in de lever en reinigt de darmen uit het voedsel resten van de vorige dag. Daarnaast is het drinken van dit water, voegt energie en onze stofwisseling.

Na een cursus detoksykacyjnej het moet in gedachten worden gehouden om geleidelijk over te stappen naar een volledige voeding. Ten eerste, we zijn het brood, dan zuivelproducten, vis en vlees. In de toepassing van dit type van dieet u moet zich bewust zijn van mogelijke bijwerkingen, zoals diarree (wat kan leiden tot uitdroging en verlies van elektrolyten) of constipatie (als de overtollige vezels zal het verhogen van de hoeveelheid vloeistof). Andere bijwerkingen kunnen zijn: vermoeidheid, prikkelbaarheid of honger. Elk alarm symptomen moeten worden besproken met een diëtist of arts.

Detoxionis dosering

Na het verwijderen van parasieten, basic producten die gebruikt worden in profylactische doseringen van 1 tot 2 jaar, gezien het feit dat alles wat leeft in de natuur, hij wil om te overleven, en we kunnen het niet onderschatten van de vijand. Bacteriën, schimmels, wormen en andere parasieten weten hoe te maskeren en verbergen in ons lichaam. Alleen wanneer u ziet dat ons immuunsysteem ondermijnd wanneer het zuur – alkalisch evenwicht is verstoord, te wijten aan slechte voeding of farmaceutische preparaten (chemische) of andere chemische stoffen wanneer het pakket is links niezarośnięte “Wandel routes”, snel terug te keren naar het getroffen gebied, en ze vermenigvuldigen zich.

Onder het motto van het helen of de genezing langs geestelijke weg (DU) we meestal in gedachten elke actie van de manieren binnen die dienen als de redding van de gezondheid, genezing van ziekten, het onderhoud van een mens of dier in het leven. De belangrijkste taak van de heler is de versterking en bevrijding, dat is, de afhankelijkheid van de mens op de situatie en omstandigheden, die de grens van zijn bestaan volledig gezondheidszorg, licht en geluk voor de realisatie van het leven. Spirituele genezing kan een Supplement tot geneesmiddel, en kan soms zelfs voor haar. De spirituele genezing was helemaal van God, is het van belang dat het bewustzijn van de healer, zijn een direct contact met God (godheid, Engel, Geest), zijn zuiver verlangen om anderen te helpen.

Tijdens de eerste periode van de zuivering van het organisme van slakken en gifstoffen, ondervinden sommige bijwerkingen. Gelukkig hebben ze een lange tijd meegaan en zeggen dat het ontgiftingsproces correct gebeurd. bijwerkingen zijn ook afhankelijk van het type van dieet zuivering die u gebruikt. Bijvoorbeeld, in het geval van een dieet gebaseerd op het eten van alleen biologische producten, de symptomen worden veroorzaakt door de verwijdering van de afvalstoffen die overblijven na de verwerkte voedingsmiddelen.

Het belangrijkste symptoom van de toxiciteit bij deze mensen is de droogte. Dit geldt ook voor de slijmvliezen, met inbegrip van, heel belangrijk, de spijsvertering. Deze mensen hebben een verminderde hoeveelheid van de spijsverteringsenzymen en beschadigd de samenstelling van de bacteriële flora in de darm, omdat de droogte van het darm-epitheel.

Is het gebruik van goed opgeleid en met de hand geplukte groenten en fruit met een lage glycemische index. De maaltijden zijn gebaseerd op een reinigend dieet, bevatten niet meer dan 600 calorieën. In de loop van de applicatie mag niet drinken van koffie, thee, alcohol en Roken sigaretten.

Bovendien zorgvuldig uitgevoerd dierlijke studies gepubliceerd door gerenommeerde onderzoekers van het Naval Medical Research Institute in Bethesa, Maryland, blijkt dat lapacholu, een onderdeel van Pau D ‘ arco beschermt tegen het binnendringen en een infectie met een andere dodelijke parasiet Schistosoma mansoni.

Populaire vezel dieren bestaat uit psyllium płesznik (anders Psyllium Husk) en het pakket psyllium jajowatej. Deze zaden zijn een van de beste bronnen van vezels, dankzij de volledige natuurlijke eigenschappen. Vezelmix witalnego is 80% van psyllium płesznik reiniging van de karakteristieke eigenschappen van de vezels en 20% weegbree jajowatej uitgevoerd op het slijm. Psyllium Husk zaden beschikbaar zijn in de winkel Helfy. Psyllium moet ook toevoegen vlas zaden, die zwellen op en produceren van slijm, en handelen op dezelfde manier naar glasvezel. Ze zijn ook aanbevolen in geval van ontsteking van het slijmvlies van de maag, nadkwasotach en owrzodzeniach. Psyllium husk płesznik als veilig middel van het reguleren van de darmen is een natuurlijk alternatief voor de meer zeer krachtige laxeermiddelen.

Het oppervlak van de dikke darm is zo groot, als gevolg van de verschijning van rimpels en ronde intestinale villi. Deze projecties, die lijkt op de vormgeving van een vinger hebben bloedvaten en lymfe -, alsmede de extra mikrokosmki. Hierdoor wordt het mogelijk om eerder verspreid absorptie in de darm te eenvoudige chemische verbindingen. De meeste van de aminozuren en eenvoudige suikers in de bloedbaan, en de vetten in de lymfe.

Ik wil benadrukken dat het dieet is opgenomen in onze eigen kennis en informatie van andere sites. Ik ben niet verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen van het gebruik van dit dieet en het bel-me-niet iedereen voor zijn gebruik. Persoonlijk heb ik geen problemen, en ik kan het zich veroorloven 3 dagen dit type van voedsel.

De beschrijving is afkomstig van de fabrikant en het is zijn mening over de drug. Eventuele aandoeningen moet overleg worden gepleegd met de arts. Het gebruik van supplementen geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Voedingssupplement voor parasieten en reiniging van het lichaam Detoxic (of verward) ook onder namen zoals: D-Tox pro, DDetoxic, Dedoxic, Deoxic, Deroxic, Detaxic, Detocic, Detoxik, Detoxin, Detoxit, Detoxix, Detoxsic, ToxiNext en Detroxic.

Ontgifting processen, het ontwikkelen van± in ons lichaam constant, ongeacht wat we elke odtruwaj±ce van de therapie of niet. Is± want ze zijn een van de belangrijkste mechanismen van de aanpassing aan de ¶omgeving. Ontgifting processen op cellulair en moleculair niveau zijn± in vele weefsels, maar het Centrale instrument±dem±troba. Het prp¶is er niet in de loop van biochemische transformaties meer¶æ afvalstoffen worden omgezet naar cz±steczki minder schadelijk die ons lichaam kan gemakkelijk verdrijven.

Poeder alkaline is een set van alkalizujących mineralen (calcium, magnesium, kalium), met de toevoeging van allerlei andere stoffen die ondersteuning odkwaszanie en reinigen (afhankelijk van de fabrikant dit kan bijvoorbeeld vezels). Helpt bij het herstellen en handhaven van de zuur-alkalische evenwicht in het lichaam en is essentieel voor de goede werking van metabole processen.

Voordat de giftige stoffen kunnen we niet vermijden, maar we zijn niet in staat om ten minste de kleinste getal was in het lichaam – dat is genoeg om van te leven in niezanieczyszczonym natuurlijke omgeving is goed en het recht om te eten en te drinken van schoon water. En, belangrijker nog, het lichaam moet altijd helpen in het wegwerken van de producten die verbonden zijn aan de werking (endotoxins), evenals egzotoksyn veroorzaakt, als gevolg daarvan, veel gezondheidsproblemen.

Ik heb op 4 augustus opruimen + verkregen uit de lever van diep. In de eerste – de “schuim” op de tweede “OK”. 80 stenen. Na de tweede reiniging “voelde”±trobę en er was pijn, bijna. In de volgende twee oczyszczaniach gebeurde pas na ca. 20-30 stenen. Na de vierde ontgifting 1 legen had een bijna witte kleur (waarschijnlijk is het een teken dat de gal stroomt). Ik aarzel oczyszczań en, in het einde, ik heb ziołow± behandeling van parasieten. In de omgeving ¶wi±t “gevoel”van±verkregen uit de lever van diepe en dit is bijna de pijn terug, en kan, in aanvulling±gedwongen dieet± (elke dag eet een maximum van 1 keer per week., maar in de periode ¶wi±t meer).

Als de concentratie van giftige stoffen, ter ondersteuning van het lichaam, die niet kunnen omgaan met hun beschikking. Tijdens het hele reinigingsproces is erg belangrijk om veel te drinken van grote hoeveelheden water, natuurlijke, niet-koolzuurhoudende (ten minste 1,5-2 liter per dag). Dit alles is overbodig en schadelijk in het lichaam moet worden uitgescheiden samen met de urine, de ontlasting en vervolgens van te maken.

Neem 2 eetlepels van het mengsel gedurende 3 opeenvolgende dagen ‘ s ochtends op een lege maag. Kan worden gemengd met warm water of nog beter met natuurlijke yoghurt zonder toevoegingen, beter huis. Maak een 3 dagen pauze en herhaal dit voor de 3 dagen. De behandeling wordt uitgevoerd om de paar maanden.

Rafal om te kijken naar mijn film, Niet om te reinigen van de lever!” weet je wat ik neem, en misschien was ik er hoe het werkt. Neem de waarheid van de gal zuur en de samenstelling van vetzuren en cholesterol van invloed op de samenstelling of ontkoppeling” van sedimenten en gesteenten. Momenteel, als je dit zuur, het is niet nodig om te reinigen van de lever. U kunt altijd later doen. Reiniging veroorzaakt het vrijkomen van gal uit de galblaas en de instroom van nieuwe, dus eigenlijk is het verschil van de concentraties van de stenen kan worden opgelost. De schoonmaak proces, zoals kan worden gezien, in verband met de uitgave van de gal en in het geval van een bestaande stenen kunnen leiden tot verstopping van het kanaal, wat ik wil zeggen. Obstructie is een contra-indicatie voor stosowani zuur. In mijn mening is het onmogelijk te verzoenen met elkaar.

Regelmatig odrobaczamy onze vrienden – honden, katten, vergeten dat odrobaczenie moet regelmatig worden gebruikt, tweemaal per jaar, ook mensen, volwassenen en kinderen. Dieet reiniging is de perfecte tijd om de behandeling odrobaczającą. Voer in het dieet van gras handelen antypasożytniczo: de olie van oregano, olie van zwarte komijn-extract, zwarte walnoot, kruidnagel, Lapacho, vilcacora, wrotycz, tijm, salie czerwonokorzeniowa, schildklier bajkalska, knoflook, etc. De selectie en dosering van de juiste drug, ik adviseer u te overleggen met een specialist op het gebied van de behandeling met een dieet en reiniging van het lichaam. Ik beveel het gebruik ook kruidenbaden, door welke wij ontdoen van het lichaam een veel voorkomende aandoening, namelijk, infecties włosogłówką.

Detoxionis – effecten

Detoxionis bijwerkingen


Eten ook samen met voedsel negatieve vakbonden, zoals conserveringsmiddelen, hebben meer contact met het slijmvlies van de darm. Versnellen de passage van de darm en het reinigen van de darmen van deposito ‘ s, we kunnen van invloed zijn op het beperken van de negatieve impact van deze stoffen op het lichaam. Onregelmatigheden in regelmatige stoelgang kan veel bijwerkingen hebben, zoals verstoring van het immuunsysteem of een verhoogd risico van kanker van de dikke darm.

Het is een grote platte body van parasieten (platwormen) bytujące in herbivoren en af en toe in de mens. Niet van hen zijn, onder andere, de staart en de lintwormen. De meeste helminth soort komt voor in delen van Azië, hoewel sommige soorten kunnen worden gevonden in Polen. Het ergste zijn motylica lever (ik weet dat deze haepatica) pasożytująca in de galwegen en de staart pasożytujące in het bloed.

Nu dat wij weten hoe belangrijk regelmatige dikke darm te reinigen, is het nodig te begrijpen wat belangrijk radicale therapie van reiniging is om te eten van voedingsmiddelen en supplementen die zal ons met een regelmatige reiniging is vet.

Detoxionis beoordelingen artsen

Tomatensap-is een echte bron van mineralen. Ten eerste, bevat veel kalium en lycopeen, die het mogelijk maken om vermindering van zelfs 30% van de incidentie van hart-en hart-en vaatziekten. Tomatensap uit het lichaam verwijdert overtollige natrium, en helpt bij het verminderen en zelfs het verwijderen van zwelling die voortvloeien uit de ophoping van water in de weefsels.

Bitter zout werkt przeczyszczaj± die strekt de draden in de galblaas dat de stenen gemakkelijker gaan±. Sommige raden± consumptie van zout ook de volgende ochtend. Ik heb geprobeerd beide, en voor mij, drinken zout in de ochtend is totaal overbodig. Stenen en dus ga± op de tijd en, ten minste, hoeft niet elke minuut te lopen naar het toilet.

Toepassingsmethode en dosering van de tabletten no-Spa: in de orale toediening. Volwassenen: de gebruikelijke dosis voor volwassenen is 120-240 mg Maximale enkelvoudige dosis van 80 mg Maximale dagelijkse dosis is 240 mg.

Steatosis van de lever “vette lever” is een ziekte waarbij cellen van de lever is om te filteren het bloed en produceren van gal , “vol” vet, een “magazijn”, waar afvalstoffen worden opgeslagen. Dit reduceert het vermogen van de lever om gal te gaan produceren en filteren het bloed, en bloed met giftige stoffen, kan een negatieve impact hebben op de systemen: de spijsvertering, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, het immuunsysteem.

stof aan het voedsel toegevoegd: synthetische kleurstoffen, conserveermiddelen, stoffen, zakwaszające, core drugs, geneesmiddelen die vervanging van suiker. Goed product uiterlijk, rijke kleur, rijke smaak en aroma, verlengde termijn houdbaarheid – prijs voor het kan misselijkheid, hoofdpijn en allergieën.

Detoxionis beoordelingen

Met name beïnvloed het onderste deel van de endeldarm: dichtgeslibde aderen stress, de vorming van een bloedige tumor. Talloze symptomen en orgaanfalen, onvoorspelbare diagnose van ziekten die optreden als gevolg van de voortdurend vuile darm. Maar het toppunt van al – obstructie in het laatste stadium van kanker, wanneer de verstopping zich een smal kanaal, en de mens is gedoemd tot de dood door vergiftiging van het organisme.

Detoxionis forum

De gateway die is opgenomen in de geplette zaden, in de dop, weegbree jajowatej onder de invloed van water zwellen en te absorberen, een aanzienlijke hoeveelheid. Het verzachten van de consistentie van de massa van de darm en vergroten van het volume, dus een effectieve remedie voor constipatie. In beurt, tijdens de diarree, de zaden absorberen het overtollige water uit de massa van de darm en het herstel van de goede consistentie van de ontlasting.

Geheim het geheim van de prachtige uiterlijk en gezondheid is heel eenvoudig – het menselijk lichaam moet schoon van binnen, gevoed door een gezonde dikke darm, vrij van gifstoffen, dankzij een goed werkende lever. In de voorwaarden van de moderne beschaving, het onderhouden van de ideale staat van innerlijke balans, dat is homeostase is erg moeilijk. Hoge niveaus van stress, onregelmatige maaltijden, de producten zijn zeer goed verwerkt zijn armen in de volgende mineralen en vitamines met een hoog suikergehalte. Daarnaast is de conditie van het lichaam verslechtert wypijanej teveel koffie, alcohol en het Roken van sigaretten. Lever dan alcohol, niet toestaat dat een toenemend aantal gebruikte geneesmiddelen. Elke dag doen we niet altijd herinneren om te drinken een voldoende hoeveelheid schoon water van goede kwaliteit. Zorg darm dat voedt ons en de lever, die geeft giftige stoffen, is de basis van de preventieve gezondheidszorg.

Daarnaast zijn sommige verwerkte voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan natrium fluoride, bijvoorbeeld, instant thee, producten met druivensap en soja-melk, ontworpen voor baby ‘ s. Dus, ik herhaal, vermijd bewerkte voedingsmiddelen. Wijzig uw tandpasta die fluoride bevat (ten minste probeer niet te slikken tandpasta gekocht in de supermarkt).

Therapie in overeenstemming met de beginselen homotoksykologii kunt u te stimuleren het lichaam lagere doses van medicijnen geleverd in meerdere doses gedurende de dag. Ze passen perfect in de natuurlijke perioden van maximale activiteit van de afzonderlijke organen, omdat elk deel van het lichaam detoksykacyjnych “werken”, omdat verschillende tijden.

Detoxionis foto voor en na

Dankzij de goede odtruwaniu het lichaam wordt vergiftigd door alcohol, drugs of medicijnen) en zijn niet in staat om opnieuw te beginnen te functioneren, waardoor de patiënt is aan kracht te winnen, waardoor niet alleen te confronteren met drugsgebruik, maar vooral om weer te genieten van soberheid.

Het is slechts een paar afzonderlijke symptomen. Kan duiden op een infectie, bacteriële, parasitaire of schimmelinfecties. Als u symptomen die op de lange termijn, moet je een test doen voor parasieten die bevestigen of uitsluiten van hun aanwezigheid. Parasieten kunnen ontwikkelen in het menselijk lichaam, zonder ons bewustzijn. In de meeste gevallen niet gevoeld worden. Vaak zichtbare en voelbare symptomen komen pas een paar jaar.

Detoxionis samenstelling

Milieu-toxines kan variëren van smog (Krakau!) en een slechte kwaliteit van de lucht voor en na passief Roken. Elk type van de chemische samenstelling van de uitlaatgassen, zoals die kan komen uit de fabriek zijn nooit goed voor je is. Als iets ruikt niet goed, dan is er kans dat hij ook doet helemaal niets goed voor het lichaam.

Moet, echter, vergeet niet om te kiezen van een geschikte cursus, zodat die niet schadelijk zijn voor de moe winter lichaam. Wij presenteren u zes ideeën voor een cursus van de zuivering. Echter, als je ziek bent met diabetes, ziekten van het maag-darmkanaal of urinewegen, evenals andere chronische ziekten voor de geplande behandeling reiniging van een arts raadplegen.

Detoxionis site van de fabrikant

Detoxionis prijs

Detoxionis hoe toe te passen

Het is, echter, dat we moeten volledig gereserveerd is verwerkt vlees zoals worst of hot dogs. Ze bevatten veel zout en conserveringsmiddelen die langzaam maar geleidelijk aan het vernietigen van onze gezondheid. Wat veroorzaakt een hoop controverse huid vogels, hoe veel vogel EKO-vlees is heel gezond, zijn huid bevat veel vet en cholesterol, het overschot van die schadelijk is – zo kunnen we nog meer van een vogel zonder de huid.

Bewezen werking detoksykacyjne ook choline. Wij vinden het in veel voedingsmiddelen, voornamelijk in de vorm van lecithine. Voor voedingsmiddelen rijk aan choline zijn eidooier, lever, pinda ‘ s en sojabonen. Choline, helpen de stofwisseling van vetten, voorkomt dat de lever vet worden

Related Post

Post Author: admin